4-дневната стачка на най-голямото летище във Великобритания -  Хийтроу“ може

...
4-дневната стачка на най-голямото летище във Великобритания -  Хийтроу“ може
Коментари Харесай

Стачка на най-голямото летище във Великобритания: Ще повлияе ли на полетите?

4-дневната стачка на най-голямото летище във Англия -  „ Хийтроу “ може да провокира усложнения във въздушния трафик. Протестът на чиновниците на граничните служби стартира през днешния ден, 29 април, и е против измененията в изискванията на труд.

Това ще докара до прекъсване на работата на терминали 2, 3, 4 и 5 и ще засегне по-скоро идващите, в сравнение с заминаващите.

Профъюзът на публичните и търговски услуги (PCS)  който съставлява чиновниците на граничните служби, твърди, че чака към 250 чиновници да изгубят работата си в паспортния надзор.  

 Служители на „ Луфтханза “ на стачка: Отменени са десетки полети, в това число от и до София Светът 3 мин. Служители на „ Луфтханза “ на стачка: Отменени са десетки полети, в това число от и до София  Съмнения за съветско заглушаване: Полети рапортуват разстройства и над България България 2 мин. Съмнения за съветско заглушаване: Полети рапортуват разстройства и над България  Съединени американски щати: Израел нанесе удари по Иран, спрени са полети (ВИДЕО) Светът 7 мин. Съединени американски щати: Израел нанесе удари по Иран, спрени са полети (ВИДЕО)  Стачка сковава градския превоз в Гърция Светът 2 мин. Стачка сковава градския превоз в Гърция  Служители на „ Луфтханза “ на стачка: Отменени са десетки полети, в това число от и до София Светът 3 мин. Служители на „ Луфтханза “ на стачка: Отменени са десетки полети, в това число от и до София  Съмнения за съветско заглушаване: Полети рапортуват разстройства и над България България 2 мин. Съмнения за съветско заглушаване: Полети рапортуват разстройства и над България  Съединени американски щати: Израел нанесе удари по Иран, спрени са полети (ВИДЕО) Светът 7 мин. Съединени американски щати: Израел нанесе удари по Иран, спрени са полети (ВИДЕО)  Стачка сковава градския превоз в Гърция Светът 2 мин. Стачка сковава градския превоз в Гърция

От 7 до 13 май се чакат стачки и на други чиновници на летището. Сред тях е и различен профсъюз – Unite.

Снимка: bTV

Властите на „ Хийтроу “ обявиха, че разполагат с проекти за деяние в изключителни обстановки по време на стачките и че ще се опитат да отстранят всякакво влияние върху пътуванията.

Нарастващата инфлация и тежката рецесия на разноските за живот доведоха до доста стачки във Англия през последните години - на учители, медицински сестри, служащи във железопътния превоз и летищни чиновници, които излизаха да стачкуват против ниските заплати и неприятни условия на труд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР